Politiet anholder ung fynsk morgen-blotter

Fyns Politi har i denne uge modtaget flere anmeldelser om en blotter på cykelstien langs Falen i det sydvestlige Odense.

I tre tilfælde - fredag den 21. november, tirsdag den 25. november, og i går, onsdag den 26. november, var forskellige kvinder blevet krænket af en ukendt mand i de tidlige morgentimer. I tidsrummet mellem kl. 07:45 og 08:00 var kvinderne blevet kontaktet af en mand, der fremviste sin penis og spurgte "om de ville se hans tissemand?".

I alle tre tilfælde stod gerningsmanden ved siden af en knallert på cykelstien langs Falen i nærheden af Odense Eventyr Golf.

Lokalpolitiet Odense kørte derfor til området torsdag morgen. Kort før klokken 08:00 fik betjentene øje på en mand, der svarede ret præcist til signalementet. Han stod på cykelstien ved siden af sin knallert. Manden blev anholdt, inden han nåede at forulempe nogen.

Det viste sig, at der var tale om en 16-årig dreng. Han var ikke fra lokalområdet, men tilknyttet en uddannelsesinstitution i Sanderum. Drengen blev afhørt på Odense Politigård og herefter overgivet til de sociale myndigheder og sin værg. I forbindelse med anholdelsen blev han fundet i besiddelse af en ulovlig kniv samt en mindre klump hash. Han erkendte besiddelse af kniv og hash, men nægtede at være gerningsmand til blotterierne.

Der er nu taget foto af den sigtede dreng. Disse fotos skal vises for de forurettede kvinder for at se, om de kan genkende ham som gerningsmanden.

- Såfremt der er borgere, der for nylig har været udsat for tilsvarende forulempelser i området, og ikke har anmeldt det til politiet, vil vi gerne høre fra dem, siger politikommissær Michael Lichtenstein.

- Vi er glade for at have pågrebet den formodede gerningsmand og håber, at det hermed stopper forholdene, så borgerne igen kan færdes trygt og sikkert i området.

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip