Politiet anholdt 16-årig dreng efter vild biljagt

Midt- & Vestsjællands Politi var i nat kort før klokken tre på en længere biljagt.

En patrulje ville rutinemæssigt tjekke en bilist på Næstvedvej i Ringsted. Men føreren ville ikke tale med politiet og trådte speederen i bund og kørte blandt andet over for rødt flere steder i byen.

Med politiet i hælene var en biljagt i gang og det gik blandt andet fra Ringsted via Gyrstinge, St. Ebberup, Munke Bjergby, Sorø til Slagelse-området.

Sydsjællands og Lolland-Falsters politi assisterede med at få bilen standset.

Efter 40 minutters forfølgelse kørte bilen til sidst ad Vestmotorvejen mod øst ved Slagelse, og det lykkedes politiet at få bilen til at køre op ad en motorvejsfrakørsel, hvor der lå en ”sømmåtte” på tværs af vejen.

Herefter kunne politiet uden dramatik få standset bilen og anholde to drenge på 14 og 16 år fra Sorø og en 17-årig dreng fra Ringsted. Den 16-årige havde kørt bilen under flugten fra politiet. Ingen var kommet til skade under kørslen med de vilde hastigheder.

Politiets afhøringer viste, at den 14-årige dreng havde taget bilen hjemme hos sine forældre. Den 16-årige dreng bliver sigtet for adskillige overtrædelser af færdselsloven og kørsel uden førerret.

 

Dagens Gossip