Politiet: Bagger solgte leasede lastbiler

Små fem år. Så lang tid skulle Stein Bagger sidde bag tremmer, før han nu står til at blive tiltalt for flere nye svindelnumre.

Bagmandspolitiet har ham nemlig mistænkt for at have begået forbrydelser, mens han har opholdt sig i fængsel. Han er sigtet for underslæb og dokumentfalsk.

Stein Bagger skulle ifølge Børsen have solgt to lastbiler, der ellers var leaset hos Leasing Fyn, til en tredjepart. Og derudover have brugt en andens dankort til at leje en firmabil.

Ud over de nye oplysninger har bagmandspolitiet ham mistænkt for at have styret flytte- og opmagasineringsfirmaet Dansk-Selfstorage.dk - stedet hvor han officielt var i virksomhedspraktik.

Stein Bagger vil inden for de næste fire uger blive tiltalt for de forskellige mistanker, og retssagen skal til november begynde i Københavns Byret.

Det er hans forsvarsadvokat Anders Németh, der har sørget for at sætte skub i tingene og få politiet til at beramme sagen. Han forklarer til Børsen, at det ikke er optimalt for Stein Bagger, at sagen kører samtidig med en mulig prøveløsladelse - især når sigtelserne, ifølge ham, ikke holder.

Stein Bagger blev idømt syv års fængsel for økonomiske forbrydelser med IT Factory og risikerer at få en dom på et år til. Det vurderer juraprofessor Lars Bo Langsted fra Aalborg Universitet over for Børsen.

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip