Politiet beder om hjælp til at opklare fire påsatte brande

Lokalpolitiet i Sønderborg vil gerne tale med borgere, som har været i Sundsmarksområdet i weekenden. Her har der været fire påsatte brande.

De har heldigvis ikke udviklet sig til fare for mennesker eller værdier, men politiet vil gerne have fat i gerningsmanden.

Lørdag klokken 18.51 blev der anmeldt en brand i pileflet ved en indgangsdør til et rækkehus på Hjortevej. Et par timer senere - klokken 20.18 - blev der sat ild i en villa på Stationsvej, hvor der var brand i en kælderskakt og inde i huset.

Søndag aften var den gal igen. Her blev der klokken 20.41 anmeldt en brand i et nedlagt fiskerøgeri i Fynsgade, hvor der var ild i affald og rockwool. Knap en time senere klokken 21.33 var der ild i en villa på Stationsvej. Her var en reol, som stod i en udvendig kælderskakt, blevet ildspåsat.

Ved branden lørdag på Stationsvej har vidner bemærket en dreng på 14-16 år i mørkt tøj i området. Det vides ikke, om han har noget med branden at gøre.

Politiet vil gerne høre fra borgere, som har været i området både lørdag og søndag mellem klokken 18 og 22 - også selvom de ikke har set noget mistænkeligt.

Det kan være folk, der har luftet hund, gået tur, været ude at træne eller noget andet.

Henvendelse til Lokalpolitiet i Sønderborg kan ske på telefonnummer 114.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip