Politiet beslaglægger 13 kilo hash på Christiania

»Vi havde fået et tip og for at undgå ballade, foretog vi ransagningen af kælderen ved 6-tiden torsdag morgen og sluttede klokken 7.15. Ved ransagningen fandt vi i alt 13,3 kilo hash,« siger Steffen Th. Steffensen, politikommissær hos Københavns Politi, til Berlingske Nyhedsbureau.

Ingen blev anholdt i forbindelse med fundet af de mange kilo hash, men politiet kunne undervejs anholde i alt fem personer, som stod på gaden ved Tinghuset.

»Vores betjente mødte nogle personer på gaden, som smed poser med joints i de her båltønder, som flere står og varmer sig ved. Fire blev anholdt for det og for at have nogle joints på sig, men alle er blevet løsladt igen. Derudover har vi anholdt en nepaleser for at arbejde ulovligt i Danmark, og han er fortsat i vores varetægt,« siger Steffen Th. Steffensen.

Han fortæller, at målet for den tidlige aktion mod Tinghuset var en decideret tømning af kælderen, og at der derfor heller ikke umiddelbart er nogen eftersøgte i sagen.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip