Politiet efterlyser bevæbnet røver, som truede restaurations-personale

Restaurant Vognhjulet i på Skibhusvej 115 i Odense blev tirsdag udsat for et væbnet røveri.

Det skete klokken 00.55, da personalet var i gang med at tælle dagens omsætning op. Nu efterlyser politiet røveren med billeder fra overvågningskameraet.

Manden kom ind i restauranten, hvor han truede personalet med en kniv til at udlevere et endnu ukendt kontantbeløb.

Røveren beskrives som mand, spinkel til almindelig af bygning og 170-175 centimeter høj. Han var iført en hvid jakke eller vest med hætte og sorte ærmer. Hætten var trukket op over hovedet.

Vesten eller jakkens længde var til hoften og havde et cirka otte gange otte centimeter sort mærke i nakken samt 10-15 centimeter aflangt mærke på venstre bryst.

Derudover havde han et sort halstørklæde rundt om halsen, som var trukket op over munden, løse, mørke overtræks- eller træningsbukser med hvid staffering langs ydersiden af benene, hvide Adidas-sko med sorte stafferinger og grå handsker. Røveren medbragte en Aldi-plastikpose.

“Vi vil meget gerne høre fra vidner, der har bemærket noget mistænkeligt, herunder mistænkelige personer, på Skibhusvej forud for røveriet. Vi har en formodning om, at gerningsmanden har observeret ind ad et vindue, som vender ud mod Skibhusvej, da han løber ind i baren, netop som pengene er ved at blive håndteret. Og så vil vi selvfølgelig gerne kontaktes, hvis man kan genkende gerningsmanden ud fra overvågningsbillederne,” siger politikommissær Michael Lichtenstein.

Fyns Politi kan kontaktes på telefonnummer 114.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip