Politiet efterlyser to efter groft overfald

05/04/2013 14:30

BNB

Nyheder
To af i alt fire mistænkte er allerede varetægtsfængslet, og Fyns Politi efterlyser nu en mand på 28 år og en mand på 31 år, som begge ifølge politiet er bekendt med, at ordensmagten leder efter dem. Den 31-årige er Wajih Mohammed Assaf, som af politiet beskrives som værende 178 cm høj, almindelig af bygning og med sort hår, mens den 28-årige er Alaa Mohammad Assaf, som ifølge politiet er 173 cm høj, almindelig af bygning og også har sort hår. Voldsofret, en 31-årig mand, blev 14. marts kontaktet af nogle bekendte, som han efterfølgende mødtes med på en tankstation i Odense. Efter at være blevet tvunget ind i en bil, blev han kørt tværs igennem byen ud til Seden Strand i det nordøstlige Odense. Under kørslen blev der knust en flaske i hovedet på ham, og han blev skåret med den. Desuden blev han skåret i hovedet og på kroppen med en hobbykniv. Halvdelen af det en øre blev skåret af manden, mens det andet øre blev skåret halvt igennem. På stranden blev offeret desuden sparket og slået. Den 31-årige kender ifølge politiet de to varetægtsfængslede og de to andre eftersøgte, men vil ikke komme nærmere ind på deres relation. »Så kommer jeg ind på noget omkring motivet, og det vil jeg gerne vente med, indtil vi har fat i alle fire mistænkte,« har vicepolitikommissær Jack Liedecke tidligere sagt til Berlingske Nyhedsbureau. De to varetægtsfængslede – en mand på 21 år og en mand på 22 år – meldte sig selv til politiet, hvorefter de er blevet sigtet for kvalificeret vold og varetægtsfængslet frem til 19. april.

Mest læste i dag

To af i alt fire mistænkte er allerede varetægtsfængslet, og Fyns Politi efterlyser nu en mand på 28 år og en mand på 31 år, som begge ifølge politiet er bekendt med, at ordensmagten leder efter dem.

Den 31-årige er Wajih Mohammed Assaf, som af politiet beskrives som værende 178 cm høj, almindelig af bygning og med sort hår, mens den 28-årige er Alaa Mohammad Assaf, som ifølge politiet er 173 cm høj, almindelig af bygning og også har sort hår.

Voldsofret, en 31-årig mand, blev 14. marts kontaktet af nogle bekendte, som han efterfølgende mødtes med på en tankstation i Odense. Efter at være blevet tvunget ind i en bil, blev han kørt tværs igennem byen ud til Seden Strand i det nordøstlige Odense.

Under kørslen blev der knust en flaske i hovedet på ham, og han blev skåret med den. Desuden blev han skåret i hovedet og på kroppen med en hobbykniv.

Halvdelen af det en øre blev skåret af manden, mens det andet øre blev skåret halvt igennem. På stranden blev offeret desuden sparket og slået.

Den 31-årige kender ifølge politiet de to varetægtsfængslede og de to andre eftersøgte, men vil ikke komme nærmere ind på deres relation.

»Så kommer jeg ind på noget omkring motivet, og det vil jeg gerne vente med, indtil vi har fat i alle fire mistænkte,« har vicepolitikommissær Jack Liedecke tidligere sagt til Berlingske Nyhedsbureau.

De to varetægtsfængslede – en mand på 21 år og en mand på 22 år – meldte sig selv til politiet, hvorefter de er blevet sigtet for kvalificeret vold og varetægtsfængslet frem til 19. april.