Politiet efterlyser fire personer for drabsforsøg

18/04/2013 13:10

BNB

Nyheder
Episoden, der formentlig er en del af bandekonflikten, skete 11. april klokken 20.58, da en ung mand på cirka 20 år blev skudt i hovedet. Hans tilstand har efterfølgende været kritisk. Fra stedet kørte en Sort Audi A4 stationcar, model 2.0 tdi, med registreringsnummer HG 21 305. Den blev fundet brændende ved grusparkeringspladsen ved Blågård Seminarium på Mørkhøj Parkalle.Siden har det været småt med vidner, der har kunnet bidrage med udslagsgivende oplysninger, og politiet søger derfor personer, der kan have set gerningsmændene torsdag 11. april.Fire personer er set løbe væk fra den brændende bil, og de beskrives som mænd af både dansk og udenlandsk oprindelse. Ifølge politiet er de blevet set parvis ved rækkehus-bebyggelsen ved Mørkhøj Parkalle, i området mellem Mørkhøj Parkalle og »TV-Byen« og ved institutionen »Torveparken« Mørkhøjvej 155. To personer, der muligvis også kan sættes i forbindelse med episoden er blevet observeret ved Mørkhøjvej 78 umiddelbart efter afbrændingen af bilen.Har man oplysninger i sagen, kan man henvende sig til Københavns Politi på telefonnummer 114.

Mest læste i dag

Episoden, der formentlig er en del af bandekonflikten, skete 11. april klokken 20.58, da en ung mand på cirka 20 år blev skudt i hovedet. Hans tilstand har efterfølgende været kritisk. Fra stedet kørte en Sort Audi A4 stationcar, model 2.0 tdi, med registreringsnummer HG 21 305. Den blev fundet brændende ved grusparkeringspladsen ved Blågård Seminarium på Mørkhøj Parkalle.

Siden har det været småt med vidner, der har kunnet bidrage med udslagsgivende oplysninger, og politiet søger derfor personer, der kan have set gerningsmændene torsdag 11. april.

Fire personer er set løbe væk fra den brændende bil, og de beskrives som mænd af både dansk og udenlandsk oprindelse. Ifølge politiet er de blevet set parvis ved rækkehus-bebyggelsen ved Mørkhøj Parkalle, i området mellem Mørkhøj Parkalle og »TV-Byen« og ved institutionen »Torveparken« Mørkhøjvej 155. To personer, der muligvis også kan sættes i forbindelse med episoden er blevet observeret ved Mørkhøjvej 78 umiddelbart efter afbrændingen af bilen.

Har man oplysninger i sagen, kan man henvende sig til Københavns Politi på telefonnummer 114.