Politiet efterlyser grøn bil og ejer i drabssag

Liget af 48-årige Brian Christoffersen blev fundet den 3. april i hans lejlighed på Poul La Cours Vej 21 i Skanderborg. Brian Christoffersen var berygtet i byen for sine relationer til narko-miljøet.

Siden har efterforskningen af drabet ikke givet resultater, men nu oplyser Sydøstjylland Politi, at der er nyt i sagen.

- Vi er nu ret sikre på at gerningsmanden eller gerningsmændene til drabet var kørende i en grønlig personbil – formentlig af mærket Citroen ZX. Det bygger vi på vores efterforskning og på, at den dræbte i ugerne op til drabet flere gange følte sig overvåget af personer i netop en grønlig personbil på P-pladsen foran adressen på Poul La Cours Vej, fortæller vicepolitiinspektør Carsten Thostrup fra Sydøstjyllands Politi.

Politiet efterlyser nu bilen. Men politiet har også brug for alle ledetråde, hvis man har set bilen, ejeren eller nogen sidde i den.

LÆS OGSÅDræbt i Skanderborg havde selv begået dødsvold

- Det kan jo også være, at en man kender, plejede at køre i en grønlig Citroen ZX – men nu pludselig ikke gør det mere, siger Carsten Thostrup.

Ud over oplysninger om den grønlige bil, vil Sydøstjyllands Politi også gerne have andre oplysninger i relation til sagen. Det kunne være oplysninger om den dræbtes færden fra 2. april sidst på eftermiddagen, som er det sidste tidspunkt, hvor vidner har set Brian Christoffersen i Skanderborg midtby, og frem til den 3. april ca. kl. 19, hvor han blev fundet dræbt i sin lejlighed.

Liget af den dræbte Brian Christoffersen bar præg af, at han havde været udsat for meget voldsom vold, der har været dødbringende i sig selv.

 

Dagens Gossip