Politiet efterlyser hundelufter, som snusede til 13-årig dreng

En 13-årig dreng anmeldte i går, at han havde været ude for en noget besynderlig oplevelse.

Omkring klokken 16 var han blevet kontaktet af en mandlig hundelufter på et stisystem ved en tankstation på Klosterengen i Roskilde.

Den fremmede mand havde en hund med. Han trådte ud på stien foran den 13-årige, som kom cyklende og dermed blev tvunget til at standse.

Manden begyndte derefter at snuse til drengen fra maven og opefter. Han bad drengen om at åbne munden, så han også kunne snuse der. Det nægtede drengen dog at gøre.

Den 13-årige bad manden standse sit snuseri, men han fortsatte.

På et tidspunkt løb mandens hund væk, og han begyndte at lede efter hunden. Drengen skyndte sig væk.

Den snusende mand beskrives som 40-45 år, 170-175 cm høj og almindelig af bygning. Han havde brunligt, kort hår, overskæg, var mørk i huden og så udenlandsk ud. Han var iført en sort vinterjakke, talte dansk med accent og medbragte en stor hund med sort mave og brunlige pletter.

Lokalpolitiet i Roskilde vil gerne høre fra personer, der har bemærket den snusende mand og hans hund i lokalområdet, eller som kan give oplysninger om hans identitet.

Politiet vil også gerne tale med andre, der måtte have mødt manden tidligere. Det ønsker at få klarlagt, hvad hensigten med den mærkværdige adfærd er. Kontakt politiet med oplysninger på telefonnummer 114.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip