Politiet efterlyser larmende rød Opel Astra efter skudepisode i Ballerup

I aftes blev to mænd på 16 og 18 år hastet til Herlev Hospital, efter de havde fået overfladiske skader ved en skudepisode i Ballerup. En tredje, 18-årig mand blev ramt i skulderen og skal opereres, men er uden for livsfare.

Politiet beder nu offentligheden om hjælp i forbindelse med skudepisoden.

Den indledende efterforskning tyder på, at fem unge mænd i en lyseblå Chevrolet Lacetti personbil holdt for rødt lys på Linde Allé ved Hold-An Vej i Ballerup.

Her blev de fem beskudt af to maskerede mænd, som steg ud af en ældre rød Opel Astra Stationcar. Ud over de to, som skød, var der en fører af bilen. Opelen larmede markant muligvis på grund af et hul i lydpotten.

“Vi efterforsker sagen som forsøg på manddrab og er interesseret i oplysninger om den gamle røde, støjende Opel Astra stationcar. Vi søger også vidner, som har set noget før, under og efter skudepisoden, som skete cirka kl. 22.45 på Linde Allé,” siger vicepolitiinspektør Carsten Jansson.

Der er endnu ikke et klart motiv for skyderiet. Intet tyder på, at der er relationer til bandemiljøet.

Efterfølgende blev de to uskadte mænd i den lyseblå Chevrolet Lacetti kortvarigt anholdt. Desuden er en mistænkt anholdt i København, men også han ventes løsladt inden længe.

Har man oplysninger i sagen, kan Københavns Vestegns Politi kontaktes på telefonnummer 114.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip