Politiet efterlyser muskuløs røver: Truede med pistol i guldsmedbutik

Københavns Vestegns Politi efterlyser en 'høj, muskuløs røver' i 20’erne, som mandag truede personale i en guldsmedeforretning med en pistol, knuste en smykke-montre og blandt andet slapvæk med nogle dyre fingerringe.

Mandag formiddag – den 26. januar – kl. 10.30 begik en gerningsmand et særligt farligt røveri mod en guldsmedeforretning i Rødovre Centrum, 2610 Rødovre. Han truede personalet med en pistol, knuste en montre og stjal en del smykker – primært værdifulde fingerringe.

Den unge røver forlod centeret mod øst i retning af Højnæsvej, og blev samlet op af en medgerningsmand med sølvfarvet integralstyrthjelm på en sort knallert/scooter.

Røveren beskrives som: En mand, 20-25 år gammel, cirka 190 centimeter høj, muskuløs af bygning, og med lys hudfarve. Han var iført en mørk jakke med hætte, mørkegrå arbejdsbukser og sorte sko med hvid sål. Han medbragte desuden en sort skuldertaske.

- Har nogen set de to mænd før, under eller efter røveriet, så hører vi meget gerne fra dem, siger politikommissær Hans Christian Tonnesen.

Henvendelse kan ske døgnet rundt til Københavns Vestegns Politi på telefon 43 86 14 48.

 

Dagens Gossip