Politiet efterlyser to røvere på scooter

08/08/2013 11:22

Elo Christoffersen

Nyheder
Lokalpolitiet i Kolding efterlyser de to røvere, der tirsdag tvang to sportstasker fra en 33-årig kvinde i Kolding. Hun blev passet op af to drenge på to scootere, da hun var ved at pakke to sportstasker ind i sin bil, der holdt på parkeringspladsen i Dalbygade. De kørte op til bilen og truede hende til at aflevere taskerne. Herefter kørte drengene videre på scooterne i ukendt retning. Den ene røver beskrives som 15-18 år, anden etnisk baggrund end dansk, talte dansk med accent og havde en relativ stor næse. Han var iført sorte baggybukser (hængerøvsbukser) og havde en stor tommelfingerring på venstre tommelfinger. Han kørte på en perlemorhvid scooter med tildækket nummerplader. Den anden gerningsmand beskrives som 15-16 år, brun i huden og talte dansk med accent. Han var iført en bordeaux trøje og kørte på en sort scooter - muligvis med tildækket nummerplader. Begge drenge var iført sorte styrthjelme. Udbyttet i de to sportstasker var blandt andet sportstøj og en bærbar computer til en værdi af 15.000 kroner. Røveriet skete tirsdag mellem klokken 16.55 og 17. Oplysninger i sagen kan gives til lokalpolitiet i Kolding på 1-1-4.

Mest læste i dag

Lokalpolitiet i Kolding efterlyser de to røvere, der tirsdag tvang to sportstasker fra en 33-årig kvinde i Kolding.

Hun blev passet op af to drenge på to scootere, da hun var ved at pakke to sportstasker ind i sin bil, der holdt på parkeringspladsen i Dalbygade. De kørte op til bilen og truede hende til at aflevere taskerne. Herefter kørte drengene videre på scooterne i ukendt retning.

Den ene røver beskrives som 15-18 år, anden etnisk baggrund end dansk, talte dansk med accent og havde en relativ stor næse. Han var iført sorte baggybukser (hængerøvsbukser) og havde en stor tommelfingerring på venstre tommelfinger. Han kørte på en perlemorhvid scooter med tildækket nummerplader.

Den anden gerningsmand beskrives som 15-16 år, brun i huden og talte dansk med accent. Han var iført en bordeaux trøje og kørte på en sort scooter - muligvis med tildækket nummerplader.

Begge drenge var iført sorte styrthjelme.

Udbyttet i de to sportstasker var blandt andet sportstøj og en bærbar computer til en værdi af 15.000 kroner. Røveriet skete tirsdag mellem klokken 16.55 og 17.

Oplysninger i sagen kan gives til lokalpolitiet i Kolding på 1-1-4.