Politiet efterlyser udviklingshæmmet kvinde: Har du set Lene?

Midt- og Vestjyllands Politi beder nu offentligheden om hjælp til at finde den 49-årige Lene Ryden Skjørlund, der har været forsvundet siden fredag den 28. juni i Silkeborg.

Kvinden, der forsvandt under den årlige "Riverboat" jazzfestival, er udviklingshæmmet, og politiet mener ikke, at hun er i stand til at tage vare på sig selv. Det skriver BT.

Politiet mener ikke, at der er grund til at frygte, at Lene Ryden Skjørlund har været udsat for en forbrydelse, men da ingen har set hende siden fredag, vil de gerne i kontakt med hende. Hun skulle i dag have startet på et højskoleophold, men da hun ikke dukkede op, har politiet valgt at efterlyse hende.

Følg Dagens.dk på facebook - altid gratis nyheder og underholdning

- Der er en chance for, at hun har fundet en kæreste eller er overnattet ved nogle fremmede. Men eftersom vi endnu intet har hørt, vil vi meget gerne have henvendelser fra borgere, der eventuelt har set kvinden under festivalen, siger Anders Olesen til avisen.

Lene Ryden Skjærlund beskrives som værende kraftig af bygning, kort gråt hår og dårligt gående. Hun blev sidst set iført en rød flisjakke af mærket Norway, røde briller, orange leggins og brune ruskindsstøvler.

 

Dagens Gossip