Politiet efterlyser to unge røvere fra McDonalds i Tønder

Syd- & Sønderjyllands Politi efterlyser to unge mænd i forbindelse med et røveri mod McDonalds på Nordre Landevej i Tønder.

Lørdag ved 22.35-tiden kom de to mænd ind på McDonalds. De bestilte i første omgang mad, som de spiste på stedet. Bagefter gik den ene af mændene op til kassen og truede med en kniv personalet til at udlevere et ukendt beløb.

Sammen forsvandt de to på en knallert ad Nordre Landevej mod vest og formodentlig videre ad Carstensgade mod syd.

Den ene af mændene beskrives som dansker, 17-23 år, 175-185 centimeter høj, spinkel eller almindelig af bygning og kort hår med bakkenbarter. Han var iført en blå jakke af mærket ”Hummel” med hvid stribe på brystet og hvide striber på ærmerne, mørk hættetrøje og ”hængerøvsbukser” med lyse streger på højre baglår og lys skrift på venstre baglomme. Desuden havde han slidte løbesko på.

Den anden beskrives som dansker, 16-20 år, 170-180 centimeter høj, spinkel til almindelig af bygning og med uren hud i ansigtet. Han var iført en mørk jakke - muligvis en arbejdsjakke, mørke joggingbukser med hvid stribe i siden og lynlås forneden samt sort tætsiddende hue Desuden havde han sorte sko som muligvis er arbejds- eller sikkerhedssko på.

Knallerten, de kørte fra stedet på, beskrives af vidner som en PGO HOT 50, muligvis med defekt baglygte. Den ene af mændene var da iført en styrthjelm af typen ”crosserhjelm” med et rødligt skær.

Politiet er i besiddelse af gode og vellignende overvågningsfotos af de to gerningsmænd. Derfor opfordrer Syd- & Sønderjyllands Politi dem til selv at melde sig hos politiet, inden billederne bliver offentliggjort i pressen.

 

Dagens Gossip