Politiet efterlyser vidner til to røverier

27/05/2013 13:48

BNB

Nyheder
»Det første overfald sker klokken 23.47 i viadukten under motorvejen. Her bliver en 53-årig mand frarøvet sin Eastpack-rygsæk af en gruppe på fire-fem unge i alderen 15-16 år,« siger vagthavende hos Sydsjælland- og Lolland-Falster Politi til Sjællandske. Det andet overfald skete lidt senere på selve stationen, hvor en 54-årig mand bliver opsøgt af de unge. De stikker ham i benet med en kniv og stjæler hans telefon. Knivstikket er overfladisk, og den 54-årige køres til tjek på skadestuen. »Vi tror, det er de samme, som står bag begge overfald, da beskrivelsen passer,« siger vagthavende til Sjællandske. De efterlyste unge beskrives som fire-fem unge med indvandrerbaggrund i alderen 15-16 år. Den ene bar en rød Adidas-trøje. Politiet hører gerne fra folk, der har oplysninger om de to sager, på telefon 114. BNB

Mest læste i dag

»Det første overfald sker klokken 23.47 i viadukten under motorvejen. Her bliver en 53-årig mand frarøvet sin Eastpack-rygsæk af en gruppe på fire-fem unge i alderen 15-16 år,« siger vagthavende hos Sydsjælland- og Lolland-Falster Politi til Sjællandske.

Det andet overfald skete lidt senere på selve stationen, hvor en 54-årig mand bliver opsøgt af de unge. De stikker ham i benet med en kniv og stjæler hans telefon. Knivstikket er overfladisk, og den 54-årige køres til tjek på skadestuen.

»Vi tror, det er de samme, som står bag begge overfald, da beskrivelsen passer,« siger vagthavende til Sjællandske.

De efterlyste unge beskrives som fire-fem unge med indvandrerbaggrund i alderen 15-16 år. Den ene bar en rød Adidas-trøje.

Politiet hører gerne fra folk, der har oplysninger om de to sager, på telefon 114.

BNB