Politiet får stor hashfangst på fristaden

Ved en aktion på Christiania lykkedes det Københavns Politis såkaldte Task Force Pusherstreet onsdag at beslaglægge blandt andet godt 30 kilo hash og hashprodukter.

På vej ud fra fristaden blev politiet mødt med sten- og flaskekast, men det blev hurtigt stoppet, da ordensmagten satte yderligere betjente ind i aktionen, oplyser Københavns Politi i en pressemeddelelse.

- Det er tydeligt, at det kun er sælgerne, deres vagter og såkaldte "venner", der optræder voldeligt, når politiet opererer i og omkring Pusherstreet, udtaler politikommissær Steffen Thaaning Steffensen, Københavns Politi.

- Vi oplever ingen problemer med de almindelige beboere på Christiania.

I forbindelse med aktionen anholdt politiet fem personer, herunder en 38-årig mand, der senere torsdag fremstilles i grundlovsforhør.

Han er sigtet for at være i besiddelse af 15 kilo hash, 15,6 kilo skunk, 1,6 kilo pot, 4371 joints, 224 gram hashmix, 9 gram hasholie, 105 hashkager og 90 gram Ice THC, såkaldt superhash.

Ved aktionen beslaglagde politiet desuden 8000 kroner, en kniv og en totenschlæger.

- Mens politiet blev angrebet af sten og flasker, lykkedes det én af de fem anholdte at vriste sig fri og undslippe. Vi kender ham, så hvis ikke han selv melder sig, kan han forvente et snarligt besøg af os, siger Steffen Thaaning Steffensen.

/ritzau/

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip