Politiet finder stort våbenlager i Hammel i Østjylland

Det er Østjyllands Politi i samarbejde med Task Force Vest, der har gjort det store spektakulært våbenfund på en adresse i Hammel.

Samtidig er tre mænd med rockertilknytning blevet anholdt.

Aktionen kom efter længere tids målrettet efterforskning mod den organiserede kriminalitet i Østjylland, og der er altså fundet diverse håndskydevåben, blandt andet en maskinpistol og en pumpgun med tilhørende ammunition.

- Det er et meget spektakulært våbenfund. Det er ikke hver dag, vi beslaglægger den type våben. Men det er vigtigt, vi får de våben ud af omløb, så de ikke kan gøre skade på nogen, siger lederen af afdelingen for organiseret kriminalitet, fungerende vicepolitiinspektør Merete Olesen.

Tre mænd fra lokalområdet, på henholdsvis 29, 33 og 36 år, blev mandag anholdt i forbindelse med sagen, og de har tilknytning til rockerklubben Bandidos i Råsted ved Randers.

Klubhuset i Råsted blev også ransaget i går, og der blev fundet tyvekoster fra indbrud.

De tre mænd er nu sigtet for besiddelse af våben under særligt skærpende omstændigheder på grund af våbnenes karakter og den tilhørende ammunition.

De fremstilles i dag i grundlovsforhør ved retten i Randers. Det kan ikke udelukkes, at der vil komme flere anholdelser i sagen, oplyser Østjyllands Politi.

 

Dagens Gossip