Politiet havde travlt: Spritbilister hærgede Sydsjælland

Mellem torsdag klokken 14.32 og 21.05 anholdt politiet hele seks spritbilister på Sydsjælland.

Den første, politiet fik fingrene i, var en 44-årige mand fra Maribo, som kom kørende ad Vestre Landevej ved byen på knallert.

Halvanden time senere standsede politiet en 49-årig mand, som også havde drukket, før han satte sig på sin knallert - denne gang i Nakskov.

Læs også: Spøgelsesbilist får to år og seks måneder for færdselsdrab

Det var også en knallert, som en 57-årig mand kørte på, da han klokken 16.47 blev standset på Adelgade i Nysted. Alkometertesten viste, at han havde en promille væsentligt over det tilladte. Han blev anholdt og sigtet for spirituskørsel.

En 53-årig mand blev klokken 17.23 anmeldt af en medtrafikant, da han kørte ud fra Lidl på Apotekervej i Sorø. Da politiet standsede manden, som er fra Korsør, virkede han fuld. Han er ligeledes anholdt og sigtet.

Alkometeret slog også ud, da en 52-årig mand fra NAkskov blev standset på Bygaden i Dannemare på knallert. Promillen var højere end loven tillader, og han blev taget med til en blodprøve.

Dagens jagt på spiritussyndere i trafikken endte med en 54-årige mand fra Tappernøje, der blev standset på Adelgade i Præstø klokken 21.05. Hans promille var lidt højere end det tilladte. Han blev anholdt og sigtet.

 

Dagens Gossip