Politiet i Boston bekræfter: Vi jagter russisk 19-årig

19/04/2013 17:40

BNB

Nyheder
Politiet går fra gade til gade i øjeblikket for at finde frem til den 19-årige, som formodes at befinde sig i det vestlige Boston. Men fordi eftersøgningen ikke har givet pote endnu, beder statens guvernør, Deval Patrick, alle indbyggere i hele Boston-området om at blive indendøre med låste døre. Kun hvis en politimand i uniform og med politiskilt dukker op kan de sikkert åbne. Politiet har ligeledes bedt alle taxachauffører holde sig fra gaderne, al offentlig trafik er indstillet på ubestemt tid, og skoler og butikker holder lukket. Den anden formodede gerningsmand, som blev dræbt under skudvekslingen med politiet torsdag, skal ifølge flere internationale medier være den 19-åriges 26-årige bror, Tamerlan Tsarnajev, men dette er ikke officielt bekræftet. Uden at identificere manden som den mistænkte 26-årige fortæller en læge fra hospitalet Beth Israel Deaconess Medical Center på et pressemøde, at han torsdag nat modtog en patient, der var såret af adskillige pistolskud og muligvis også af eksplosioner. De værste kvæstelser var i maven, og han havde hjertestop, da han ankom til hospitalet, hvor lægerne måtte opgive at behandle ham.

Mest læste i dag

Politiet går fra gade til gade i øjeblikket for at finde frem til den 19-årige, som formodes at befinde sig i det vestlige Boston. Men fordi eftersøgningen ikke har givet pote endnu, beder statens guvernør, Deval Patrick, alle indbyggere i hele Boston-området om at blive indendøre med låste døre. Kun hvis en politimand i uniform og med politiskilt dukker op kan de sikkert åbne.

Politiet har ligeledes bedt alle taxachauffører holde sig fra gaderne, al offentlig trafik er indstillet på ubestemt tid, og skoler og butikker holder lukket.

Den anden formodede gerningsmand, som blev dræbt under skudvekslingen med politiet torsdag, skal ifølge flere internationale medier være den 19-åriges 26-årige bror, Tamerlan Tsarnajev, men dette er ikke officielt bekræftet.

Uden at identificere manden som den mistænkte 26-årige fortæller en læge fra hospitalet Beth Israel Deaconess Medical Center på et pressemøde, at han torsdag nat modtog en patient, der var såret af adskillige pistolskud og muligvis også af eksplosioner. De værste kvæstelser var i maven, og han havde hjertestop, da han ankom til hospitalet, hvor lægerne måtte opgive at behandle ham.