Politiet jagter lys eller sølvfarvet veteranmotorcykel

Politiet i Vamdrup jagter i denne tid ejeren af en enten helt lys eller sølvfarvet veteranlignende motorcykel, skriver Vamdrup Netavis.

Læs også: Poltiet efterlyser bil og fører efter forsøg på tyveri

Historien er, at landbetjent Ken Nissen forleden opdagede en ulovlig knallert suse gennem byen. Han fulgte efter til Q8-tanken i Jernbanegade i Vamdrup. Og mens han var i gang med at undersøge knallerten, kom den nu eftersøgte motorcyklist ind til tanken øjensynligt for at tanke op:

- Men da han så mig i uniform, skyndte han sig at køre væk igen uden at få tanket. Men da han kørte ud på Jernbanegade, så jeg at der ikke var nummerplader på motorcyklen, fortæller Ken Nissen til Vamdrup Netavis.

Bliv ven med Dagens Kolding på Facebook - Altid gratis nyheder

Betjenten optog forfølgelsen i sin bil. Det lykkedes dog ikke at komme i kontakt med motorcyklen, da den ved Herredsvej svingende ind på gang- og cykelstien langs Vamdrup Å, og det afskar betjenten for videre forfølgelse i bil.

- Nu holder jeg godt øje med om motorcyklen skulle dukke op igen. For er der ikke er nummerplader på, så kan det også nemt være, at forsikringen ikke er i orden, slutter Ken Nissen.

 

Dagens Gossip