Politiet jagter mand med 'mellemøstligt udseende', der har dyrket sex med heste

Lokalpolitiet i Ikast leder med lys og lygte efter en mand, der mistænkes for at have haft seksuel omgang med dyr.

Manden er i følge aoh.dk trængt ind i stalde og indhegninger, hvor han har forgrebet sig på dyrene.

Senest har manden været på spil onsdag ved Sønderlandsvej i Isenvad.

Vidner har set en mand med 'mellemøstligt udseende', og han skulle i følge aoh.dk have udvist en mistænkelig adfærd i en hesteindhegning.

Læs også: Danmark er et slaraffenland for dyresex-turister

Desuden har politiet fundet snoreværk og et krøllet magasin med undertøjsmodeller på stedet, og alt tyder på, at en hest har været bundet under handlingen.

- Loven forbyder ikke sexuel omgang med dyr. Og der er intet, der her tyder på, at dyrene lider overlast. Men der er tale om ulovlig indtrængning på andres grund og i bygninger, fortæller politiassistent Erik Møller fra lokalpolitiet til aoh.dk.

- Ejerne af dyrene har ofte et nært forhold til dyrene og føler sig groft krænket ved denne adfærd. Så det vil vi have sat en stopper for, fortsætter han.

Men politiet har dog et enkelt spor i sagen. For manden har udover snorene og magasinet efterladt en rød mountainbike, som politiet håber kan hjælpe dem på sporet af gerningsmanden.

Læs også: Mands forsøg på at voldtage æsel går grueligt galt

Dog kan cyklen være stjålet, og den rigtige ejermand kan være ganske uskyldig, men politiet vil gerne høre fra cyklens ejer under alle omstændigheder.

Sidste år oplevere politiet lignende episoder, hvor der blev forgrebet sig på andre dyr i området. Derfor har politiet en mistanke om, at der kan være tale om den samme gerningsmand.

- Vi kan kun opfordre folk i yderområder om at holde lidt øje med marker og hestefolde. Og give os besked, hvis de ser noget mistænkeligt, slutter Erik Møller.

Se billeder af cyklen og snorværk hér:

 

Dagens Gossip