Politiet klar med sigtelser sent onsdag

Ligeledes er der heller ikke sluppet noget ud om de forhold, som Amanda Berrys seksårige datter, Jocelyn er opvokset under. Bortset fra at hun kalder Ariel Castros mor for »farmor« og er set lege med Ariel Castro på en plads i byen. Det formodes derfor, at den 52-årige Ariel er far til Jocelyn, der er født i julen, men hele sit liv har været holdt i fangenskab.

Ifølge den britiske avis Daily Mails netversion, MailOnline frygter politiet, at der kan være født andre børn i huset under kvindernes indespærring. Mail Online citerer NewsChannel5 for, at der kan være født helt op til fem børn.

Det siges, at en af kvinderne fik mindst tre aborter på grund af underernæring og fysisk mishandling.

Det vides ikke, hvad der er blevet af de børn, som i givet fald er blevet født i huset.

Politiet ventes i løbet af de kommende timer at gennemføre dybtgående afhøringer af de tre mistænkte brødre, og ifølge BBC vil sigtelserne mod dem blive offentliggjort senere.

Amanda Berry flygtede mandag sammen med sin datter fra rædselshuset, hvor de blev holdt indespærret og kort efter ankom politiet og hentede resten af de indespærrede kvinder ud. Efter yderligere et stykke tid blev de tre brødre anholdt.

Kvinderne er nu blevet genforenet med deres familier, og den seksårige Jocelyn siges, at være i godt humør.

 

Dagens Gossip