Politiet mangler drabsvåben - derfor lukkede Holbækmotorvejen i går

Årsagen til at Midt- & Vestsjælland i går onsdag afspærrede Holbækmotorvejen i østlig retning ved afkørsel 15 Gevninge i nogle timer skyldes efterforskning og eftersøgning omkring sagen vedr. drabet fra Asnæs i lørdags.
Et stort antal hundepatruljer var sendt ud på motorvejen for at assistere efterforskerne med om muligt at udfinde effekter samt den kniv, som efter politiets oplysninger skulle være anvendt i forbindelse med drabet og sidenhen kastet ud af en bil i fart på motorvejen.

Mange kilometer motorvejs vejbane og rabat blevet gennemsøgt, men det lykkedes desværre ikke at finde kniven. Eftersøgning efter kniven fortsætter i andre områder og andre steder.

Det drejer sig om en kniv/dolk med en bladlængde på ca. 9-10 cm, sort/ mørkt blad, ingen parerplade, sort håndtag viklet ind i sort flettet snøre på kryds og tværs. Kniven sad i en sort skede, som var udført i plastik.

Kniven er indkøbt i en knivforretning i København. I forretningens sortiment er udfundet en model, som nogenlunde svarer til beskrivelsen, men som ikke med sikkerhed vil være identisk med den eftersøgte kniv. Modellen har navnet Obake med en klingelænge på 9,2 cm.

Hvis man har oplysninger i sagen er man velkommen til at kontakte Midt - og Vestsjællands Politi.

 

Dagens Gossip