Politiet ophæver massiv grænsekontrol efter skudepisoder

Det massive sikkerhedsopbud ved den dansk-tyske grænse, som har været opretholdt siden lørdag aften efter skudepisoderne i København, er nu ophævet.

Det oplyser det tyske forbundspoliti til DR Syd.

Siden 22.30 lørdag aften har politiet - bevæbnet med maskinpistoler - kontrolleret hovedovergangene ved den dansk-tyske grænse.

- De har kontrolleret alle, der har forladt Danmark for at køre sydpå. Alle biler, hvor der kunne været gemt en mand, er blevet stoppet og undersøgt, oplyser DR Syds reporter ved grænsen.

På en kort pressebriefing søndag morgen oplyste Københavns Politi, at man formoder, at man har skudt den person, som har skudt og dræbt to mænd og såret fem betjente.

Skudepisoderne i hovedstaden har betydet forhøjet beredskab i alle landets politikredse.

Og i grænseområdet har dansk politi samarbejdet med det tyske politi, mens indsatsen har været koordineret fra København.

- Vi har været i konstant med operationsledelsen i København siden hændelsen på Østerbro, siger Michael Flemming Rasmussen, der er linjechef for beredskabet i Syd - og Sønderjyllands Politi, til DR Syd.

Politiet ved den dansk-tyske grænse er ifølge DR Syds oplysninger ved at pakke sammen. Og trafikken kører igen som normalt.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip