Politiet optrevler pirat-tv-kartel

Mange sander, at det er dyrt at se fjernsyn i dagens Danmark. Men det kan blive endnu dyrere, hvis man snyder med tv-koder og hacker sig adgang til ulovligt at modtage tv-signal.

Det måtte 15 husstande i Køge og Nordsjælland i går sande, da politiet optrevlede et stort pirat-tv-kartel, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Et tip førte polities til husstandene, der alle blev ransaget i går.

En bagmand med bopæl i Køge kommune blev sigtet for særligt grove overtrædelser af lov om radio- og fjernsynsvirksomhed, idet han ulovligt distribuerede krypteringskoder til 15 modtagere. Han risikerer nu en fængselsdom.

Modtagerne risikerer bøder op til 20.000 kr. for overtrædelse af lov om radio- og fjernsynsvirksomhed samt et erstatningskrav i tilsvarende størrelse fra TV-selskabet.- Politiet ser med stor alvor på denne form for misbrug af IT-udstyr til uberettiget at skaffe sig adgang til betalings-TV. I fremtiden kan der komme flere aktioner mod den slags netværk, der koster TV-industrien millionbeløb hvert år i tabte abonnementsindtægter, fortæller Niels Kristoffersen fra afdelingen Økonomisk Kriminalitet hos Midt- & Vestsjællands Politi.

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip