Politiet på bar bund i karnevals-voldtægt

26/05/2013 13:18

BNB

Nyheder
»Vi fandt hende siddende på en trappesten, grædende og meget beruset. Hun fortalte os, at hun var blevet voldtaget, og at hun var øm. Hun manglede desuden nogle tøjgenstande. Men derudover er det meget sparsomt, hvad vi har at gå efter. Det har været meget svært at få nogle oplysninger ud af hende,« siger Peter Redder, vagtchef hos Nordjyllands Politi, til Berlingske Nyhedsbureau.»Hun kan ikke fortælle, hvordan det er sket, og hvor det er sket, og hvem der har gjort det,« uddyber vagtchefen.Politiet har derfor valgt at lade kvinden blive ædru og komme lidt til sig selv, inden man forsøger at afhøre hende igen. Det vil formodentlig ifølge vagtchefen blive mandag.»Der er ingen vidner, og det hele er meget usammenhængende på nuværende tidspunkt. Så vi kan ikke rigtig få tingene til at passe,« siger Peter Redder.

Mest læste i dag

»Vi fandt hende siddende på en trappesten, grædende og meget beruset. Hun fortalte os, at hun var blevet voldtaget, og at hun var øm. Hun manglede desuden nogle tøjgenstande. Men derudover er det meget sparsomt, hvad vi har at gå efter. Det har været meget svært at få nogle oplysninger ud af hende,« siger Peter Redder, vagtchef hos Nordjyllands Politi, til Berlingske Nyhedsbureau.

»Hun kan ikke fortælle, hvordan det er sket, og hvor det er sket, og hvem der har gjort det,« uddyber vagtchefen.

Politiet har derfor valgt at lade kvinden blive ædru og komme lidt til sig selv, inden man forsøger at afhøre hende igen. Det vil formodentlig ifølge vagtchefen blive mandag.

»Der er ingen vidner, og det hele er meget usammenhængende på nuværende tidspunkt. Så vi kan ikke rigtig få tingene til at passe,« siger Peter Redder.