Politiet på bar bund: Kun få spor at gå efter i bortførelsessag fra Odense

I den uhyggelige sag om frihedsberøvelse af en 22-årig kvinde fra Odense natten mellem fredag og lørdag, er Fyns Politi på bar bund.

Efter at have efterforsket sagen gennem weekenden, bad politiet i går offentligheden om hjælp til sagen.

- Der er ikke kommet nogle henvendelser, men det betyder ikke, at efterforskningen står stille, siger efterforskningsleder, Jack Liedecke, til Dagens.dk.

Overfaldet skete omkring klokken 04.00, hvor kvinden var på vej hjem fra byen på cykel.

Hun kørte ad Bjørnemosevej i Odense S og videre ad stisystemet, der går fra Bjørnemosevej og videre syd for Syddansk Universitet. Omkring krydset ved Bjørnemosevej og stien hørte hun en bil bag sig.

Umiddelbart efter blev hun skubbet ud i rabatten og væltet af cyklen.

Da hun lå på jorden, fik hun en hætte over hovedet og armene bundet på ryggen med plastikstrip, hvorefter hun blev lagt ind i en større varebil.

Herefter kørte varebilen rundt med kvinden i anslået fem til 10 minutter. Derefter fik hun plastikstrippen klippet op og blev smidt ud af varebilen på Hestehaven – omkring en kilometer fra det sted, hun blev taget op.

- I dag har vi flere vidneafhøringer. Det er personer, som har tilknytning til pigen, og som forhåbentlig kan hjælpe med at komme nærmere forløbet og gerningstidspunktet, siger Jack Liedecke.

Kvinden har fortalt, at der muligvis var flere gerningsmænd og derudover en chauffør.

Fyns Politi efterlyser vidner, der natten mellem fredag og lørdag mellem klokken 03.00 og 05.00 har set mistænkelige, større varebiler i området mellem Odensevej, Bjørnemosevej, Hestehaven og Syddansk Universitet.

 

Dagens Gossip