Politiet på Fyn efter snestorm: Ingen problemer her

På baggrund af varslingen fra DMI havde man på Fyn indført et forhøjet beredskab, hvor der blandt andet blev placeredet to PMV'ere (panser-mandskabsvogne) hos Falck i henholdsvis Ringe og Odense.

Også fem MAN-lastvogne (4-hjulstrukne lastvogne) blev kørt på plads hos Falck i Kerteminde, Otterup, Bogense, Nyborg og Glamsbjerg, og de var klar ti lat rykke ud fra ved 1-tiden natten til søndag.

- I dag Kl. 1230 besluttede Den Lokale Beredskabsstab, på baggrund af den aktuelle vejrsituation og de foreliggende vejrprognoser, at det "forhøjede beredskab" skulle overgå til såkaldt "almindeligt beredskab". Det betyder, at forsvarets køretøjer nu har forladt deres midlertidige ophold på de fynske Falck-stationer og er kørt hjem, oplyser vagtchef Kim Munksgaard fra Fyns Politi.

Forsvarets køretøjer har på intet tidspunkt i løbet af natten og morgenen været i anvendelse for politiet eller redningsberedskabet i øvrigt på Fyn.

- På trods af det kraftige snefald og den efterfølgende kraftige snefygning, har vejrsituationen ikke skabt nævneværdige trafikale problemer eller trafikuheld. Fremkommeligheden på den fynske motorvej E20 blev sikret ved massiv tilstedeværelse af flere sneplove i formation i begge retninger, ligesom de kommunale beredskaber holdt hoved- og biveje åbne med flere sneplove i aktion igennem hele natten og dagen i dag, lyder det fra vagtchefen.

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip