Politiet sigter 68-årig for drab på hustru

En 68-årig mand fra Stenløse er søndag aften blevet sigtet for drab på sin 63-årige hustru, oplyser Nordsjællands Politi til Ritzau.

Manden skal efter planen fremstilles i grundlovsforhør mandag formiddag.

- Vi får en anmeldelse fra en person, som oplyser, at han er på vej til at begå selvmord oppe i Hundested, og han nævner i den forbindelse, at årsagen er, at han har slået sin kone ihjel, og at hun skulle befinde sig på hjemmeadressen, siger vagtchef Peter Olesen.

Politiet får herefter fat i manden ved havnen i Hundested og anholder ham "uden dramatik". Samtidig bliver der sendt en patrulje til adressen i Stenløse, hvor man finder den livløse kvinde, der efterfølgende bliver konstateret død af en læge.

Politiet ønsker endnu ikke at oplyse, hvordan kvinden er blevet dræbt, og man er tidligt mandag morgen i færd med at afhøre den drabsmistænkte.

- Omstændighederne bag drabet kommer formentlig først efter grundlovsforhøret. Lige nu skal han også lige have lov til at forklare sig, og vi skal være sikre på, at det er ham, der har gjort det, siger Peter Olesen.

Der er blevet sikret spor fra gerningsstedet, mens der også søges efter spor på strækningen mellem Stenløse og Hundested, hvor den 68-årige kørte i bil, inden han kontaktede ordensmagten.

De pårørende er blevet underrettet i sagen.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip