Politiet tavse om branden på Vejlegården i Vejle

Sydøstjyllands Politi har afsluttet de brandtekniske undersøgelser omkring branden på Restaurant Vejlegården i Vejle den 21. december. Men offentligheden må vente med, at få vished om, hvad der skete natten til den 21. december, hvor ejer af Restaurant Vejlegården, Amin Skov endte på Vejle Sygehus efter branden.

- Når vi får de tekniske undersøgelsesresultater i hænderne kan vi begynde at sammenholde dem med de andre oplysninger vi har samlet i sagen. Vi har oplysninger fra sporsøgning med hunde ved brandstedet, fra afhøringer, fra videoovervågning og fra andre tiltag, som jeg af hensyn til efterforskningen ikke kan komme nærmere ind på endnu, siger fungerende liniechef hos Sydøstjyllands Politi, Brian Olsen.

Politiet afviser fortsat, at branden har relation til den versende konflikt med fagforeningen 3F og at Amin Skov skulle være blevet overfaldet i forbindelse med branden.

- Vi arbejder målrettet på, at opklare denne sag. Brandsager er vanskelige, men der er gode spor og oplysninger at arbejde med. Men for at nå vores mål er det helt nødvendigt fortsat at holde kortene helt tæt til kroppen, så vi kan ikke fortælle offentligheden mere før tidligst sidst i næste uge. Hensynet til efterforskningen tæller altså mest for os i politiet, fortæller Brian Olsen.

Sydøstjyllands Politi regner med at få resultaterne fra de brandtekniske undersøgelser i næste uge.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip