Politiet undrer sig over Brøndby

Vestegnens Politi undrer sig over Brøndby.

Den kriseramte storklub har en måned efter pokalkampen mod FC København, hvor Brøndby-fans efter slutfløjtet invaderede banen på Brøndby Stadion, endnu ikke udleveret overvågningsbilleder til efterforskningen.

Politiet har ellers anmodet om at få udleveret overvågningsbilleder, så nu har politiet en mistanke om, at Brøndby slet ikke kan levere materialet.

- Det er vi ved at undersøge i øjeblikket. Vi har en formodning om, at overvågningssystemet ikke har virket, og derfor ved jeg ikke, om vi overhovedet kan få materialet.

- Vi har i hvert fald sat en undersøgelse i gang for at finde ud af, hvad der er sket, for materialet skulle gerne indgå i efterforskningen i tilfælde af sigtelser, siger politiinspektør Michael Kristiansen til B.T.

- Vi har trods talrige henvendelser ikke modtaget noget på nuværende tidspunkt, og det undrer os, for vi vil jo godt bruge det i vores efterforskning.

- Det tekniske kan jeg ikke gå ind i, men lige nu ved vi ikke, om det virkede. Vi må jo få en klar udmelding fra Brøndby om, hvorvidt det er derfor, de ikke har udleveret båndene, siger han.

Brøndbys sikkerhedschef, Emil Bakkendorff, er ikke så meddelsom i sagen.

- Det har jeg ingen kommentarer til. Det holder vi mellem politiet og os, siger Bakkendorff.

/ritzau/

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip