Politiker er rødglødende over weekendens voldtægt: 'Hvis man voldtager, så er der kun én vej: UD!’

En 24-årig asylansøger blev søndag nat anholdt for at have voldtaget en 19-årig kvinde på en skole i Haderslev kort forinden. Det lykkes offeret at skrige så højt, at en borger i området hørte hende og alarmerede politiet, der kort efter kunne fange gerningsmanden, mens han var ved at lukke sine bukser.

Manden, der boede på et nærliggende asylcenter, er nu varetægtsfængslet indtil 11. august for sit grove overfald ved Sønder Otting Skoles afdeling på Kløvermarken i Haderslev.

Episoden har fået politikeren, Peter Kofod Poulsen fra Dansk Folkeparti i Haderslev op ad stolen og til tasterne.

I et opslag på Facebook, der er blevet liket 3400 gange på seks timer, har lokalpolitikeren udtrykt sin klare mening om, hvad der burde ske med den 24-årige asylansøger.

- Jeg bliver simpelthen så rasende! Hvis man er asylansøger, så er man allernådigst gæst i det her land. Så har man saftsuseme at opføre sig ordentligt! Så voldtager man ikke!
Asylansøgere, der voldtager eller begår anden form for grov kriminalitet, skal hjem. Ud. Forsvinde fra det her land. Danmark er lukket land for dem, der ikke kan opføre sig ordentligt. Og så er jeg fløjtende ligeglad med, hvad man er flygtet fra. Eller hvad man sendes hjem til for den sags skyld. Hvis man voldtager, så er der kun én vej: UD!, skriver Peter Kofod Poulsen på Facebook.

Af kommetarsporet, der løber op i over 500 styk, fremgår det, at der er mange, der deler Peter Kofod Poulsens holdning om, at asylansøgere, der ikke holder sig inden for lovens rammer skal sendes hjem med det samme.

- Nej han skal ikke være i Danmark, Danmark har i mange år været til grin og nu skal det sgu stoppes, skriver en vred Facebookbruger.

- Kan ikke være mere enig. Er fuldstændig ligeglad med hvad han ryger hjem til, han skal ikke være her. Men der skal nok lige være en krølle i lovgivningen eller menneskerettigheder, der gør at han ikke bliver sendt hjem. Vil gerne snart se noget konsekvens til jeres udtalelser, i kan ikke bare snakke problemerne væk, lyder det fra endnu en frustreret person på Facebook.

Se Peter Kofod Poulsens opslag her:

Følg Dagens Politirapport for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip