Politiker: Nørder er usexede og skræmmer kvinder væk

Der bliver ikke sparet på de slidte stereotyper, når den socialdemokratiske IT-ordfører, Trine Bramsen, i et blogindlæg opfordrer landets nørder til at slippe computerne et øjeblik og gøre sig lidt attraktive for kvinderne.

"Iklædt en udvasket t-shirt med en fjollet tekst eller et kommercielt logo sidder han omgivet af tomme colaflasker, pizzabakker. Belysningen er dunkel, kontorstolen er magelig og fødderne er pakket ind i et par hvide tennissokker. Får man it-nørden til bords ved familiefesten går der ofte blot få minutter før mængden af uforståelige forkortelser er så stor, at samtalen bliver uinteressant for tilhørerne," lyder den liden flatterende beskrivelse i blogindlægget på TV2s IT-site.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og information

Og hvad er så årsagen til, at Trine Bramsen pludselig er på klapjagt efter de tennissokkeklæde nørder? Jo, hun er såmen bekymret for det danske velfærdssamfunds fremtid, som tilsyneladende hviler tungt på de stakkels sky nørders skuldre.

Hvis mændene ikke kom frem bag skærmene - og finder de sorte strømper frem - så vil ingen kvinder falde for dem, og så går Danmark glip af en masse gode gener.

LÆS OGSÅ: Socialdemokrat: Lad alle kineser brænde op

"Der er ingen tvivl om, hvilken videnskapacitet, der sidder i den blå LED-belysning. Og slet ingen tvivl om, at jeg gerne så mange flere med samme vidensniveau på it-området. Men et imageskrifte blandt it-nørder er tiltrængt, hvis denne mission skal opnås. Og ikke mindst, hvis vi skal sikre at it-nørdernes gode arvemasse reproduceres," skriver politikeren.

Personligt har hun flere singleveninder, som ville elske en passioneret og intelligent mand. Men uheldigvis har de tilsyneladende problemer med at se gennem HTML-snakken og det fedtede hår, og derfor er de stadig singler.

Passer Trine Bramsens beskrivelse af dagens nørder, eller er det hende selv og veninderne, som trænger til at logge af computeren og gå ud i den virkelige verden? Hvad mener du?

 

Dagens Gossip