Politiker raser: Shakira og Rihanna gør dig lesbisk

"Jeg kan ikke huske, jeg skal glemme dig", synger Shakira og Rihanna i en ny sensuel duet. Men videoens letpåklædte sangerinder er tilsyneladende også meget svære at glemme for den colombianske toppolitiker, der nu kræver videoen bandlyst fra alle landets tv-stationer. Det skriver Entertainment Music.

- Videoen er en direkte opfordring til svage sjæle, som kan blive ledt i fordærv og forført til lesbisk adfærd, skriver den colombianske politiker Marco Fidel Ramirez på sin Twitter-profil.

Han udsender samtidig en besked på sin hjemmeside, der stadfæster, at Ramirez, som vogter af colombianske værdier og moral, fordømmer, at den colombiansk-fødte sangerinde har tilladt sin medvirken i en video, der undergraver moralen og er direkte modbydelig.

- Shakiras nye video er en skamløs promovering af lesbisk adfærd og amoral. Den er farlig for børn, understreger Marco Fidel Ramirez, der sidder som medlem af bystyret i Colombias hovedstad Bogota.

Han påpeger desuden, at scenen i musikvideoen, hvor de to skamløse sangerinde nyder hver deres store cigar, er en farlig promovering af sundhedsskadelig tobaksrygning.

Newspaq

 

Dagens Gossip