Politiker: Sig undskyld til Cliff Richard

Offentliggørelsen af den populære britiske sanger Cliff Richards navn i forbindelse med en pædofilisag, var "klodset" og har forårsaget "uoprettelig skade" på sangerens ry.

Det siger beslutningstagere i Storbritannien, efter at britisk politi i august ransagede den 74-årige entertainers hjem, mens en journalist fra den statslige kanal BBC sendte live fra stedet, skriver Reuthers.

Ifølge politiet i South Yorkshire havde de indgået en aftale med journalisten om at filme under ransagningen på betingelse af, at journalisten ikke offentliggjorde sin viden om, at Cliff Richard blev undersøgt i forbindelse med sagen.

I en rapport til parlamentets Udvalg for Indre Anliggender beskrives dækningen af sagen som unødvendig for offentligheden.

- South Yorkshire Politis behandling af denne sag har været meget klodset, siger udvalgets formand, Keith Vaz.

- Sir Cliff Richard har lidt enormt og sagen har gjort uoprettelig skade på hans ry, og han har en undskyldning til gode, for den måde sagen er blevet håndteret på, fortsætter han.

Cliff Richard var på ferie, da hans hus blev ransaget, efter beskyldninger om at den populære sanger skulle være involveret i et overgreb for over 20 år siden mod en dengang 16-årig dreng

Cliff Richard har nægtet sig skyldig i alle beskyldningerne. Han er blevet afhørt i sagen, men er hverken anholdt eller sigtet.

Newspaq

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip