Poplegendes første knald blev overvåget

Er du superfan af Beatles, eller har du lyst til ny viden til Bezzerwizzer om The Beatles? Huffington Post har her fundet frem til 11 syrede ting om The Beatles, som du med stor sandsynlighed ikke anede i forvejen.

1. Rygtet siger, at Beatles-koncerterne altid stank af pis på grund af overspændte piger, der simpelthen tissede i bukserne, når de så drengene i virkelighen. Men, måske de simpelthen ikke havde lyst til at forlade deres pladser i salene, når de først havde mast sig frem.

2. George Harrison tabte angiveligt sin mødom, mens de andre Beatles-medlemmer kiggede på. De heppede, da han kom. - I det mindste var de stille, mens det stod på, har George Harrison tidligere udtalt.

3. Beatles gik fra hinanden i Disney World, da John Lennon valgte at forlade bandet.

4. Beatles-drengene ville gerne skabe deres eget utopiske samfund på en græsk ø. Derfor var bandet lige ved og næsten at købe en ø ud for Athens kyst i 1967. Det var meningen, at drengenes familier og venner også skulle bo på øen.

5. En skør tandlæge, som drengene mødte i 1965 og spiste middag med et par gange, introducerede Beatles for LSD, da han i al hemmelighed puttede det i deres kaffe i 1965. Han fortalte det først, da de havde drukket ud.

6. Beatles Musik var forbudt i det daværende Sovjetunionen. Derfor skabte en russisk ingeniør en ny form for vinylplade fra gamle dele af røntgen-apparater, som musikken kunne blive kopieret over på. Delene fandt russerne fra hospitalers storskrald.

7. Efter at have badet ved urinaler et helt år i Hamborg, blev Beatles smidt ud af Tyskland for at sætte ild til et kondom. Drengene boede bagved en biograf, der hed Bambi Kino, hvor de måtte tage bade og barbere sig på offentlige toiletter. Men da myndighederne fandt ud af, at George Harrison ikke var myndig, blev de alle smidt ud af landet. Det fejrede Paul McCartney og Pete Best ved at sætte ild til et kondom. Bandet vendte i 1962 tilbage til Hamborg, hvor de spiste en hest til jul.

8. Beatles var blandt mange andre ting de første til at introducere djævletegnet med pege- og ringfingeren, da tegnet prydede bandets cover til Yellow Submarine.

9. Ifølge rygter begyndte Beatlemania’en i USA, da en ung 15-årig teenager fra Maryland ringede til en lokal radiostation, da hun havde læst en nyhed om drengene. Radiostationen spillede så en kopi af I Want To Hold Your Hand, og så tog manien i staterne fat.

10. John Lennon var temmelig fuld, da han første gang mødte Paul McCartney tilbage i juli, 1957. Alligevel endte de to med at blive teenage-venner og spille musik sammen.

11. Vatikanstaten i Rom udråbte i 2010 Revolver som alle tiders bedste pop-album. Vatikanstaten har ellers tidligere fordømt Beatles-drengene for at være sataniske, da John Lennon udtalte, at drengene var mere populære end Jesus.

Her kan du klikke på billederne, der passer til hvert punkt.

 

Dagens Gossip