To popsangerinder mister livet i bilulykke

De blev spået en fremtid som Sydkoreas næste store stjerner, men efter en tragisk bilulykke er den fremtid umuliggjort for den populære sydkoreanske K-pop-gruppe Ladies Code.

Gruppen sad den 3. september i en bil på vej til Sydkoreas hovedstad Seoul, da et af bilens hjul pludselig røg af. Bilen rullede herefter rundt et par gange, inden den ramte et autoværn. Det fik fatale konsekvenser for gruppens 21-årige EunB, og nu har bilulykken krævet sit andet offer, idet den 23-årige Rise også er afgået ved døden.

- Ved ulykken slog Rise sit hoved meget alvorligt, og hun blev øjeblikkeligt fragtet til et hospital. Hun blev opereret så meget, som det var muligt, men hun klarede den desværre ikke. Vi er meget kede af at bringe disse frygtelige nyheder, især efter EunBs ligeledes utidige død, skriver gruppens pladeselskab, Polaris Entertainment, i en pressemeddelelse.

Ashley, Sojung og Zuny, som er gruppens resterende tre medlemmer, vurderes alle til at være uden for livsfare, selv om de også var med i bilen, da ulykken fandt sted.

Newspaq

 

Dagens Gossip