Popstjernes mand fester som en 21-årig

Det er ikke kun teenagere og helt unge mennesker, der drikker og fester vildt.

Popstjernen Pinks mand, Carey Hart, kan nemlig også finde ud af at have det sjovt i nattelivet. I forbindelse med sin 39-års fødselsdag festede han således indtil klokken 8 om morgenen.

- Jeg kan åbenbart stadig feste, som om jeg er 21 år gammel. Jeg drak for meget, kastede op og gik kold klokken 8 om morgenen. Jeg havde det virkelig sjovt. Tak til min fantastiske kone for at arrangere festen, skriver 39-årige Hart på sin Twitter-profil.

Det lyder da som en ret vild fest, Pink arrangerede for sin mand. Parret cyklede nemlig sammen med en masse venner rundt i Los Angeles, hvor de besøgte en række forskellige barer. Og den 34-årige popstjernes mand drak åbenbart så meget alkohol på turen, at han gik så kold, at hans venner lavede sjov med ham.

- Og sådan ser det ud, når amatører går død klokken 7 om morgenen på deres fødselsdag. Med hovedet nede og skrevet på, skriver Pink på sin Twitter-profil om et billede af sin sovende mand, der er i gang med at blive tegnet på af en af sine venner.

Newspaq

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip