Populær popstjernes album flopper fatalt

Vi så det med "Call Me Maybe", og vi så det med "Gangnam Style".

Og nu kommer vi måske også til at se det med Robin Thickes "Blurred Lines". Thicke kan nemlig blive en af de kunstnere, som laver ét populært nummer for derefter at gå fuldstændig i glemmebogen.

I hvert fald har popmusikeren, der stod bag et af sidste års allerstørste hits, ifølge Toronto Sun ikke haft særlig meget succes med at sælge sin nye plade, "Paula". Pladen er et åbenlyst forsøg fra den amerikansk-canadiske musiker på at få sin ekskone Paula Patton tilbage.

- Albummet viser præcis, hvad der sker, når du mister dit livs kærlighed og prøver at finde ud af, hvordan du skal komme igennem det. På pladen synger jeg nogle gange om Paula, mens jeg andre gange synger direkte til hende, siger den 37-årige "Blurred Lines"-hitmager til E! Online.

Men der er meget, der tyder på, at folk ikke har lyst til at lytte til Thickes forsøg på at vinde sin ekskones gunst igen. I hvert fald har albummet indtil videre kun solgt omkring 25.000 eksemplarer i USA. Til sammenligning havde "Blurred Lines"-albummet solgt 177.000 kopier efter lige så lang tid.

Newspaq

 

Dagens Gossip