PostNord i top3 på global miljøliste

IPC har sat sig som mål at mindske branchens samlede udledning af CO2 med 20 procent i perioden fra 2008 til 2020. For at det skal lykkes, kræver det omfattende ændringer blandt verdens postvirksomheder. PostNord er gået skridtet videre med en målsætning om at begrænse sin C02-udledning med 40 procent mellem 2009 og 2020.

For at måle klimaindsatsen rangerer IPC hvert år postvirksomhedernes udvikling og forbedring. IPC`s vurdering baserer sig på, hvilke processer den pågældende virksomhed har sat i værk på miljøområdet, hvor forankret miljøarbejdet er i ledelsen, samt hvor stor synlighed, virksomheden opererer med, når det handler om tal for bæredygtighed i såvel egne rækker som blandt underleverandører.

Det er tredje år i træk, at IPC rangerer PostNord på en tredjeplads i branchen.

- Vi er meget tilfredse med igen at være blandt top3 på IPC`s miljøliste. For os er klimaarbejdet vigtigt. Vi arbejde målrettet med mange projekter på miljøområdet – eksempelvis tester og investerer vi i elbiler og lastbiler, som kører på alternative brændstoffer. At vi endnu en gang rangerer som en af de bedste postvirksomheder i verden på dette felt er en anerkendelse, siger Erica Kronhöffer, miljø- og kvalitetschef i PostNord.

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip