Præsident sætter Ferrari-stjerne på plads - og så på hans fødselsdag

Det må Ferraris Fernando Alonso sande, efter han mandag modtog det, han formentlig selv troede, skulle være en venlig fødselsdagshilsen over telefonen fra Ferraris præsident Luca Di Montezemolo.

Men opkaldet var alt andet end venligt.

I stedet fik den spanske formel 1-stjerne, ifølge Ferraris egen hjemmeside, en røffel fra Luca Di Montezemolo, der skal være rasende på Fernando Alonso, efter spanieren talte nedværdigende om Ferraris racer i forbindelse med søndagens grand prix i Ungarn.

Her blev Fernando Alonso spurgt til, hvad han ønskede sig til sin 32 års fødselsdag.

- En andens bil, svarede spanieren derefter i skuffelse over at slutte løbet på en femteplads. 

Den udtalelse besvarede Luca Di Montezemolo så med følgende besked til sin spanske kører.

- Alle de store mestrer, som har kørt for Ferrari, er altid blevet bedt om at om putte teamets interesser foran sine egne, sagde præsidenten og tilføjede:

- Det her er et tidspunkt, hvor man skal bevare roen, undgå polemik og vise ydmyghed og beslutsomhed ved at give sit personlige bidrag sammen med teamet og dets folk både på banen og udenfor banen.

Ferrari er på banen kørt ind i store problemer med at følge med Red Bull, Lotus og Mercedes i toppen af formel 1. Og søndag kom Fernando Alonso i mål langt efter sine hårdeste konkurrenter i mesterskabet.

Samtidig er der opstået rygter om, at spanieren via sin agent tog kontakt til Red Bull-teamet under løbet i Ungarn for lægge billet ind på holdets ledige sæde i 2014.

Det afviste spanierens agent, Luiz Garcia Abad, dog selv efterfølgende.    

 

 

Dagens Gossip