Premier League-overraskelse forlænger med japaner

Den japanske forsvarsspiller Maya Yoshida har underskrevet en ny treårig kontrakt med Southampton, som overraskende indtager fjerdepladsen i Premier League.

Midterforsvarsspilleren kom til Southampton i 2012, og den nye aftale betyder, at 26-årige Maya Yoshida er i klubben frem til sommeren 2018.

Southampton-manager Ronald Koeman er tilfreds med forlængelsen.

- Jeg er glad for nyheden, fordi han efter min mening er et skoleeksempel på, hvordan du håndterer jobbet som fodboldspiller.

- Han arbejder meget seriøst, gør altid sit bedste, han sætter altid holdet foran sig selv, og han kan spille forskellige positioner, siger hollænderen ifølge AFP.

Maya Yoshida, som tidligere har spillet for Nagoya Grampus i sit hjemland og for hollandske Venlo, blev skiftet ind i torsdagens vigtige 2-0-sejr over Arsenal i Premier League.

I den kommende tid må Southampton dog helt undvære Maya Yoshida, som er rejst til Australien for at repræsentere Japan i Asian Cup. Maya Yoshida kan være væk i op til en måned.

Han er noteret for 60 kampe og tre mål i Southampton-trøjen.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip