Presset Wenger raser over kritik

Han er gennem sommeren blevet kritiseret for sine manglende indkøb, og senest er franskmanden blevet angrebet af Newcastle-manager Alan Pardew for ekstremt dårlig timing i forbindelse med buddet på Yohan Cabaye samme dag, som Newcastle spillede mod Manchester City.

Ved et pressemøde i Tyrkiet forud for CL-kampen eksploderede Wenger, da han blev bedt om at forholde sig til Arsenals manglende succes på transfermarkedet.

- Der er ingenting at forklare. I har jeres meninger. Først og fremmest, aner I ikke, hvad vi har gjort, I ved ikke, om vi har budt, og I er kommet frem til jeres konklusioner uden at vide alt, hvad der er sket.

- Det er utroligt, alle de mennesker, der ingenting ved, og alligevel har meninger om det, som de ikke ved.  Jeg vil ikke forklare jer, hvad der er sket. Det er ikke op til mig at forklare jer alt, hvad jeg gør. Det er umuligt. Hvis vi laver en transfer, så skal vi nok fortælle det. Vi informerer jer altid. Derudover må I lade os gøre vores ting, lød hans opfordring til medierne ifølge Daily Express.

Wenger forsvarede sig ved igen at henvise til, at han i sine mange år som Arsenal-manager tidligere har gjort gode indkøb, og at han stadig regner med at kunne gøre gode handler, inden transfervinduet lukker.

- Jeg vil gerne gentage, at i løbet af de sidste 16 år har vi været meget succesfulde med transfers. Og når man ser de spillere, som skal spille mod Fenerbahce, så er det top-kvalitetsspillere. Det er ikke altid, at græsset er grønnere på den anden side. Det er vigtigt at sætte pris på det, du har. Det bliver vores fans nødt til at forstå.

- To uger er lang tid, og 75 procent af tingene sker i de sidse 10 dage. Vi mangler lidt lige nu. Men jeg er ikke bekymret, for jeg tror på de spillere, som vi har. Deres indstilling vil igen slå igennem.Adspurgt om Pardews udtalelser om 'mangel på respekt', fortsatte Wenger sit raseri-udbrud:

- Vi vil ikke skade nogen, ikke Newcastle, ikke nogen som helst.

- Man kan ikke på den ene side kritisere os for ikke at købe, og på den anden side kritisere os, når vi forsøger at købe. Det er lidt paradoksalt.

- Jeg ved ikke, om det er unfair eller fair. Jeg gør bare, hvad jeg mener er det bedste for Arsenal.

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip