Prins om nøgenfotos: Jeg svigtede min familie

Det er en lettere angrende prins Harry, som ser tilbage på den våde og vilde aften i gamblingmekkaet Las Vegas sidste år, hvor han fjollede rundt på et hotelværelse uden en trevl på kroppen og blandt andet spillede strip-billard.

Den festglade prins måtte siden se sig afbilledet på nøgenfotos, der florerede på internettet og i britiske tabloidmedier.

- Jeg svigtede min familie, siger prins Harry i dag og kalder episoden for "et klassisk eksempel på mig, som formentligt var for meget hær og for lidt prins", forklarer han ifølge BBC.

- Men når alt kommer til alt, så var jeg i et privat område, og der skulle have været en grad af privatliv, som man kunne forvente, tilføjer Harry.

Et af billederne viser prinsen, der dækker sine kønsdele med hænderne, mens en ung nøgen kvinde gemmer sig bag hans ryg. På et andet billede klynger han sig - stadig helt afklædt - til kvinden bagfra.

Prins Harry, nummer tre i arvefølgen til den britiske trone, har siden eskapaderne i Vegas fløjet Apache-kamphelikoptere i krigshærgede Afghanistan som del af de britiske styrker i den urolige Helmand-provins.

/ritzau/

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip