Pssst, her de 4 ting, du ikke får at vide om at være i 20’erne

Underholdningssiden A Plus har formuleret en liste over de ting, ingen advarer dig om, før du når alderen 20-30 år.

Den syntes vi ikke, du skulle snydes for, så vi har viderefortolket den til dig her:

1. Nye forhold betyder ofte, at du mister nogle gamle venner
Denne tendens bakkes faktisk op af videnskaben. Forskere på Oxford University har nemlig fundet frem til, at man i gennemsnit mister to nære venner, hver gang man starter et nyt romantisk forhold op.

Læs mere om forskningen her.

2. Det er altså helt i orden stadig ikke at vide, hvad du vil med dit liv
Lige siden, vi gik i folkeskole, har der været lærere, studievejledere, forældre og voksenbekendtskaber, som har tortureret dig med spørgsmålet “ved du så, hvad du vil være, når du bliver stor?”
Og hver eneste gang, du har fået spørgsmålet, har det givet anledning til en lille smule panik - for er det allerede meningen, at man skal vide det nu?
Men nej, bare rolig, siger A Plus-skribenten K. S. Anthony - det er helt i orden, hvis du ikke ved det. Også selvom du er et godt stykke oppe i 20’erne.

- Nogle gange dukker noget uventet op og viser dig en sti, som du ikke har set før. Nogle gange finder du noget, der taler til dig på et niveau, som du ikke vidste var muligt, skriver hun.
Så længe, du stadig ikke ved det, bruger du nemli energien på at finde ud af, hvad du i hvert fald ikke vil bruge dit liv på.

3. Dine venlige kolleger er ikke nødvendigvis dine venner
Ifølge K. S. Anthony finder du beviset for denne sandhed, så snart du bliver fyret fra dit arbejde.
For selvom dine kolleger muligvis klapper dig på skulderen og giver en drink, tænker de alle det samme; “godt, det ikke er mig!”

Derfor, lyder det i indlægget, må du aldrig glemme, at det er et arbejdsmiljø, du befinder dig i, når du er på jobbet. Her er enhver sig selv nærmest, når det virkelig kommer til stykket.

4. Du er stærkere end du tror

I 20’erne bliver du lige pludselig testet på alle måder og fra alle steder. Ifølge A Plus-skribenten leder de mange prøvelser, som du kommer igennem, dig til sidst til et vendepunkt i dit liv, som udfordrer alle og alt, hvad du hidtil har troet på.

- Hvis du bare finder ud af at være fleksibel - hvornår du skal bøje dig, og hvornår du skal holde fast - når du til den anden side, og er både blevet klogere og stærkere i processen, lyder de vise ord i indlægget.

Den eneste lille hage ved det er, at det ikke vil føles, som om du bliver hverken stærkere eller klogere, mens du stadig gennemgår det. Det vil rent ud sagt være nederen, og du vil blive overbevist om, at hele verden er imod dig. Men bare rolig, det bliver godt. Og bedre end før.

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip