Puddelhunden Borris led en smertefuld død: Forgiftet i populært lufteområde

29/12/2014 15:36

Ninna Andreasen

Nyheder
Det skulle være en hyggelig tur for den fire-årige puddelhund Borris og dens ejer Lis Nielsen. I stedet endte det med, at hunden døde hos Frederiksund-dyrlægen Christina Jespersen. Det skriver Lokalavisen. “Der er ingen tvivl om, at den er blevet forgiftet, og jeg vil gerne fraråde folk at lade deres hunde løbe løs på den mark, hvor den har spist gift. Jeg kan forstå, at det er et populært sted at lade hundene løbe frit. Men det er altså en rigtig dårlig idé, hvis der er lagt rottegift ud,” siger dyrlægen til avisen. Den knuste ejer kom hjem med hunden efter gåturen på marken, som ligger lige ved siden af Kulhuse Camping. Hunden var træt og lagde sig til at sove. Da den vågnede faldt den pludseligt om to gange, og hun tog til dyrlæge med den. Desværre stod dyret ikke til at redde Dyrlæge Christina Jespersen tror ikke, at nogen har forsøgt at forgifte hunden eller andre af dens artsfæller med vilje. “Men det kan være, der er lagt rottegift ud for at holde skadedyr væk fra nogle bænke, der står i området,” siger hun.

Mest læste i dag

Det skulle være en hyggelig tur for den fire-årige puddelhund Borris og dens ejer Lis Nielsen.

I stedet endte det med, at hunden døde hos Frederiksund-dyrlægen Christina Jespersen. Det skriver Lokalavisen.

“Der er ingen tvivl om, at den er blevet forgiftet, og jeg vil gerne fraråde folk at lade deres hunde løbe løs på den mark, hvor den har spist gift. Jeg kan forstå, at det er et populært sted at lade hundene løbe frit. Men det er altså en rigtig dårlig idé, hvis der er lagt rottegift ud,” siger dyrlægen til avisen.

Den knuste ejer kom hjem med hunden efter gåturen på marken, som ligger lige ved siden af Kulhuse Camping. Hunden var træt og lagde sig til at sove. Da den vågnede faldt den pludseligt om to gange, og hun tog til dyrlæge med den.

Desværre stod dyret ikke til at redde

Dyrlæge Christina Jespersen tror ikke, at nogen har forsøgt at forgifte hunden eller andre af dens artsfæller med vilje.

“Men det kan være, der er lagt rottegift ud for at holde skadedyr væk fra nogle bænke, der står i området,” siger hun.