Purung sexkrænker sigtes for 77 nye sager

En 21-årig jurastuderende fra Værløse er mistænkt af Nordsjællands Politi for at stå bag 77 seksuelle krænkelser af mindreårige piger. Otte af krænkelserne skete under en retssag i april sidste år, hvor den 21-årige blev dømt for 41 krænkelser.

Men efterforskningen kører stadig, og den 21-årige mand får formentlig flere sigtelser mod sig, oplyser efterforskningsleder Kenneth Støvhase ved Nordsjællands Politi.

- Vi forventer, at han bliver sigtet for en del flere forhold end de 77, som vi har nu, fordi vi stadig efterforsker sagen, siger han til Ritzau.

Manden har ifølge politiet krænket de godt 40 nye ofre over nettet ved såkaldt grooming, hvor voksne i chatroom på nettet kommer i kontakt med børn, som de udvikler et tillidsforhold til med henblik på at udnytte dem seksuelt.

Den 21-årige har ifølge politiet aldrig mødt sine unge ofre fysisk, men han bad dem tage tøjet af, mens computerens webcam var tændt.

Når pigerne efter kortere eller længere tids korrespondance sagde stop, truede han dem med at offentliggøre nøgenbilleder, medmindre de udførte seksuelle handlinger for ham.

Af de 77 nye sigtelser handler de 37 om forsøg på blufærdighedskrænkelser.

Manden er også sigtet for 12 forsøg på samleje med mindreårige, selvom han ikke fysisk har mødt ofrene. Det kan lade sig gøre ved at kræve bestemte ting udført over netchat, forklarer efterforskningslederen.

Videre er den 21-årige sigtet for et tilfælde af anden kønslig omgang end samleje, seks forsøg på anden kønslig omgang end samleje og 21 forsøg på ulovlig tvang.

Den 21-årige fik en straf på ni måneders fængsel sidste år, hvoraf han skal afsone de tre med det samme. Resten af straffen blev gjort betinget af, at han gennemgik et sexologisk behandlingsforløb i to år.

Han skulle også betale erstatning på 5000 eller 8000 kroner til en stor del af de piger, det gik ud over.

/ritzau/

 

 

Dagens Gossip