Qatar vil suge flere sportsbegivenheder til sig

I januar var Qatar vært for håndbold-VM, og i de kommende år skal oliestaten være vært for en lang række internationale sportsbegivenheder.

For eksempel er Qatar vært for cykel-VM i 2016, og i 2022 kommer fodbold-VM til Qatar som det hidtil største i landet.

Men legen stopper ikke her, siger sheik Saoud bin Abdulrahman Al-Thani, der er generalsekretær i Qatars olympiske komité.

Sommer-OL er blandt andet et mål for Qatar, som bød på legene i 2016 og 2020 uden at få værtskabet.

- Efter fodbold-VM og efter et potentielt OL stopper vi ikke. Vi vil blive ved med at få store sportsbegivenheder til Qatar, fordi vi allerede har infrastrukturen og faciliteterne.

- Vi bliver kontaktet af internationale forbund, som ønsker, at vi skal være vært for deres VM. Det sker, fordi man har set, at Qatar holder, hvad vi lover.

- Når vi har sagt, at vi arrangerer et mesterskab på et niveau, så gør vi det, vi har lovet, siger sheik Saoud bin Abdulrahman Al-Thani til nyhedsbureauet AFP.

VM i atletik i 2019 finder sted i Qatar, mens der også arbejdes på at få et Formel 1-løb til landet.

Desuden fortæller sheik Saoud bin Abdulrahman Al-Thani, at Qatar godt kunne finde på at søge efter værtskabet for fodbold-VM igen.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip