R: Venstre støtter rige boligejere med håndværkerfradrag

Håndværkerfradraget er en ekstrem dyr måde at skabe arbejdspladser på, og når Venstre vil genindføre den, er det mest af alt udtryk for, at partiet vil forkæle de allerede privilegerede boligejere.

Så kontant lyder meldingen fra De Radikales gruppeformand, Camilla Hersom, efter at Venstres formand, Lars Løkke Rasmussen, har slået fast, at han ønsker at genindføre ordningen, der ellers er udløbet ved udgangen af 2014.

Og Løkke har tilmed gjort det til et krav for at kunne danne en eventuel regering med deltagelse af Venstre efter et kommende folketingsvalg.

- Det er ikke vores opgave at forkæle de stærkeste på de svagestes bekostning. Det er det, Venstre vil.

- Lars Løkke vil give penge til boligejerne, som allerede typisk har råd til at få lavet forbedringer på boligen, siger Camilla Hersom.

Boligjobordningen har gennem de seneste år været et redskab, som den nuværende regering har brugt - blandt andet i aftaler med Venstre - for at få Danmark skubbet ud af den økonomiske krise.

Her har borgerne kunnet få fradrag blandt andet på forbedringer af boligen, rengøring og havearbejde - populært kaldet håndværkerfradraget - som en del af boligjobordningen.

Men det har været på et tidspunkt, hvor det at skabe arbejdspladser for enhver pris har været nødvendig, siger Camilla Hersom, og derfor har en pris p. job på lidt over en million kroner været acceptabel.

Men det er det ikke nu.

- Vi vil hellere prioritere at bruge pengene, hvor der er behov for at udvikle vores fælles velfærd, blandt andet med flere pædagoger og hjemmehjælpere, siger Hersom.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip